Αυτοδιοίκηση

Πάνος Σκουρλέτης: Πάνω από 7.000 οι προσλήψεις στην καθαριότητα

Πάνος Σκουρλέτης: Πάνω από 7.000 οι προσλήψεις στην καθαριότητα
Περισσότερες από 7.000 μόνιμες προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στον τομέα καθαριότητας των Δήμων της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

"Οι μόνιμες θέσεις για τον διαγωνισμό των ανταποδοτικών υπηρεσιών Καθαριότητας των δήμων αναμένεται να είναι άνω των 7.000", τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο της ΠΟΠ – ΟΤΑ.

«Ο διαγωνισμός, ο οποίος θα βγει σε λίγες ημέρες στη δημοσιότητα, με ένα νούμερο προκήρυξης μόνιμων θέσεων εργασίας που από ότι μαθαίνουμε από τα τελευταία στοιχεία, θα ξεπερνάει τις 7.000 για το σύνολο των δήμων της χώρας, είναι κάτι σημαντικό από μόνο του», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Ένας διαγωνισμός που για πρώτη φορά γίνεται μετά από το 2009, έχει και αυτός την πραγματική του αξία, γιατί δημιουργεί τόσες χιλιάδες μόνιμες θέσεις εργασίας στην Αυτοδιοίκηση, έναν χώρο που κατά κύριο λόγο οι ελαστικές μορφές εργασίας είχαν εισχωρήσει μέσα στην καθημερινή του λειτουργία. 

Έχει μία τεράστια σημασία, έχει μία διπλή σημασία, γιατί αυτό γίνεται μέσα σε περίοδο πολιτικών λιτότητας, θεωρώ ότι στέλνει ένα σήμα για το πώς θα πρέπει να κινηθούμε από εδώ και μπρος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments