Αναστασία Τσουκαλά: Η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Νοεμβρίου 2017, 18:02 18 Νοεμβρίου 2017, 18:02

Η Αναστασία Τσουκαλά, το βράδυ της Παρασκευής τραυματίστηκε στο πόδι σοβαρά όταν εκτοξεύθηκε φωτοβολίδα, η οποία σφινώθηκε στο πόδι της.

Η δικηγόρος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και μιλούσε με φωτορεπόρτερ, όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής- την οποία εκτόξευσαν κουκουλοφόροι- καρφώθηκε στο γόνατό της.

«Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, »Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση», αναφέρει στο ιατρικό ανακοινωθέν του το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η κυρία Αναστασία Τσουκαλά είναι εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II.  Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).

TAGS: