Τεχνολογία

Apple: Κορυφαίος πωλητής έξυπνων ρολογιών παγκοσμίως

Apple: Κορυφαίος πωλητής έξυπνων ρολογιών παγκοσμίως
Σύμφωνα με νέα έρευνα της εταιρείας Canalys, το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς απεστάλησαν 17.3 εκατομμύρια έξυπνα ρολόγια με την Apple να κατακτά την πρωτιά στις πωλήσεις.

Η νέα σειρά Apple Watch Series 3 έπεισε αρκετούς χιλιάδες καταναλωτές ώστε να δώσουν στην Apple την πρωτιά και συνολικά το 23% των 17.3 εκατομμυρίων, δηλαδή περίπου τέσσερα εκατομμύρια αποστολές Apple Watches, με τις 800 χιλιάδες εξ’ αυτών να είναι cellular Series 3 μοντέλα. Ακριβώς πίσω από τους Αμερικάνους βρίσκεται η Xiaomi με 3.6 εκατομμύρια wearables (21%).

Ακολουθούν οι Fitbit με 20%, Huawei με 6% και τέλος η Samsung με 5%. Το υπόλοιπο 25% είναι προϊόντα άλλων κατασκευαστών οι οποίοι δεν έχουν ισχυρό ποσοστό μόνοι τους.

Η διαφορά τιμής των wearables της Xiaomi με τα αντίστοιχα της Apple είναι μεγάλη. Αρκεί να λάβει κανείς υπόψιν του πως σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων της Ελλάδας, το Xiaomi Mi Band 2 κοστίζει 40 ευρώ, ενώ το Apple Watch Series 3 χωρίς cellular modem για συνδεσιμότητα με πάροχο τηλεφωνίας ξεκινάει από 400 ευρώ. 

Παρά την τεράστια απόκλιση όμως η Apple έρχεται πρώτη παγκοσμίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments