Εμανουέλ Μακρόν: Τώρα και σε χιονόμπαλα (pic) | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Νοεμβρίου 2017, 18:11

Η δημοτικότητά του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν έχει πέσει τον τελευταίο καιρό λόγω της μεταρρυθμιστικής πολιτικής του, που έχει οδηγήσει τους Γάλλους σε διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη Γαλλία, ωστόσο αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό για να μη γίνει σουβενίρ.

Φωτογραφίες του Εμανουέλ Μακρόν μέσα σε χιόνοσφαιρες φαίνεται, μάλιστα πως είναι η τελευταία μόδα στα σουβενίρ στην Γαλλία.

«Πιστεύουμε ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένας Γάλλος πρόεδρος που θα μπορούσε να «αξιοποιηθεί» κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως γίνεται αντίστοιχα τόσο με την Βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και με τον Πάπα ή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα», λέει η Μαρίζ Μπαζολ, μια εκ των σχεδιαστών των συγκεκριμένων χιονόσφαιρων.

Μάλιστα, αν και δεν υπάρχει επίσημη έγκριση από το Ελιζέ, τα σουβενίρ με τον Μακρόν ξεπουλούν τον τελευταίο μήνα, επισκιάζοντας τα αντίστοιχα δωράκια με τον Πύργο του Άιφελ. «Αγοράζονται κυρίως από υποστηρικτές του προέδρου, αλλά και από εκείνους που θέλουν να τις δωρίσουν σε φίλους τους που δεν συμπαθούν και τόσο τον Μακρόν», ανέφερε η 61χρονη δημιουργός στο Reuters.

TAGS: