Punisher: Πρεμιέρα χθες στο Netflix | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Νοεμβρίου 2017, 07:51 18 Νοεμβρίου 2017, 7:51

Netflix –  Πρεμιέρα νέα σειρά: Αρχικώς, η εν λόγω σειρά (Punisher), την οποία περίμενε με αγωνία το κοινό, δεν είχε επίσημη κυκλοφορία, με τις φήμες να αναφέρουν ότι η πρεμιέρα θα γινόταν είτε στα τέλη του τωρινού έτους είτε στις αρχές του επόμενου. Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι η φημολογία ήταν αρκετά μακριά από την πραγματικότητα, καθώς το σχέδιο του καναλιού ήταν να ξαφνιάσει ευχάριστα τους θεατές του.

Punisher

Ποιος είναι όμως ο Punisher και γιατί το κοινό περίμενε με τόση αγωνία το τηλεοπτικό ντεμπούτο του; Η αλήθεια είναι, ότι ο Φρανκ Καστλ μάς έχει ήδη συστηθεί μέσω της μικρής οθόνης, και μάλιστα, έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από εκείνη τη μέρα! Υπάρχει μια άλλη σειρά που διαδραματίζεται στη Ν. Υόρκη και έχει ως πρωταγωνιστή έναν ήρωα που θέλει να σώσει την πόλη του, τον Daredevil, τ’ όνομα του οποίου φέρει και η σειρά. Από αυτό το σημείο ακολουθούν κάποια spoilers για την εν λόγω σειρά. Κατά τη δεύτερη σεζόν του Daredevil, έχουμε την εμφάνιση ενός άλλου εκδικητή, ο οποίος δε συμμερίζεται την άρνηση του Daredevil να μην αφαιρεί ζωές και να συλλαμβάνει τους εγκληματίες.

Αντίθετα, ακολουθεί μια πολύ πιο άμεση, αλλά και ηθικά μεμπτή προσέγγιση και σκοτώνει όποιον εγκληματία βρεθεί στο διάβα του. Ο λόγος, φυσικά, για τον Φρανκ Καστλ, έναν πρώην πεζοναύτη, ο οποίος με το όπλο του μπορεί να πετύχει με ακρίβεια οποιοδήποτε στόχο από σχεδόν οποιαδήποτε απόσταση. Πριν λίγο καιρό, ο Φρανκ βίωσε τον θάνατο της γυναίκας και των δύο παιδιών του που υπήρξαν παράπλευρες απώλειες σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ συμμοριών που διακινούσαν ναρκωτικά. Από τότε, ο Φρανκ άλλαξε. Αποφάσισε πως τίποτα δεν θα τον σταματούσε από το να πάρει την εκδίκησή του και έγινε δικαστής, ένορκος και εκτελεστής μαζί. Έτσι, λοιπόν, κήρυξε πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα και με τη συνδρομή του Daredevil, ο οποίος κάποιες φορές προσπαθούσε να τον συλλάβει και άλλες να τον βοηθήσει, τα κατάφερε.

Ο χαρακτήρας αυτός εισέπραξε την καθολική αποδοχή και συμπάθεια του κοινού, το οποίο τον θεώρησε ως ένα από τα δυνατότερα, αν όχι το δυνατότερο σημείο της σειράς. Σύντομα, λοιπόν, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να αποκτήσει τη δικιά του σειρά, ώστε το κοινό να τον γνωρίσει καλύτερα. Η απόφαση δεν έφερε παρά ενθουσιασμό στους απανταχού θεατές του Netflix.
Η σειρά προβάλλεται από το Netflix, το οποίο εδώ και ένα χρόνο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, με τα προγράμματά του να διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης, έχει ως πολιτική να βγάζει όλα τα επεισόδια της κάθε σειράς μαζεμένα, πράγμα που σημαίνει ότι καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, υπάρχουν 13 επεισόδια, με μέσο όρο διάρκειας 55 λεπτά το καθένα, τα οποία σας περιμένουν.

TAGS: