Ελλάδα

Καιρός: Συνεχίζονται οι καταιγίδες και σήμερα

Καιρός: Συνεχίζονται οι καταιγίδες και σήμερα
Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός την Κυριακή παραμένει άστατος σε μεγάλο μέρος της χώρας, όπου θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.

Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων θα σημειωθεί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρατία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, ΘράκηΚαιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιονιά τη νύχτα στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια τη νύχτα στα ορεινά της Ηπείρου.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές στην Κρήτη. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: Nεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές.Άνεμοι: στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑττικήΚαιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: Αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘεσσαλονίκηΚαιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν στα ανατολικά κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments