Αθλητισμός

Champions League: Όλα τα γκολ της βραδιάς – Αποτελέσματα και βαθμολογίες (vids)

Champions League: Όλα τα γκολ της βραδιάς – Αποτελέσματα και βαθμολογίες (vids)
Όλη η δράση της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και φυσικά τα γκολ που σημειώθηκαν στα αποψινά ματς.

Champions League: Όλη η δράση της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και φυσικά τα γκολ που σημειώθηκαν στα αποψινά ματς.

5ος Όμιλος

«Αυτοκτονία» για την Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία αναζητεί πλέον ένα… θαύμα την τελευταία αγωνιστική (δική της νίκη επί της Λίβερπουλ και ήττα της Σεβίλλης από τη Μάριμπορ) για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 82’ απέναντι στη Μάριμπορ με γκολ του Αφρικανού επιθετικού Ζε Λουίς με προβολή κι εκεί που όλα έδειχναν πως θα πάρουν τη νίκη, ήρθε ο Γιασμίν Μεσάνοβιτς με γκολ στο 92’ κι ενώ είχε μπει στο γήπεδο λίγα λεπτά νωρίτερα, για να χαρίσει στην αδιάφορη Μάριμπορ τον δεύτερο βαθμό της.

Επικό ματς στην Ανδαλουσία, με τη Λίβερπουλ να προηγείται με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και να δείχνει πως εξασφαλίζει τη νίκη και μαζί και την πρωτιά του ομίλου, αλλά τη Σεβίλλη να κάνει μια απίστευτη ανατροπή και να παίρνει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 3-3, στο ματς της… χρονιάς. Η Λίβερπουλ ήταν καταπληκτική στο πρώτο μέρος, πήρε προβάδισμα μόλις στο 2’ με τον Φιρμίνιο και μέχρι το ημίωρο είχε σημειώσει άλλα δύο γκολ, με τον Μανέ στο 22’ και τον Φιρμίνιο και πάλι στο 30’.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι «κόκκινοι» θα κάνουν… περίπατο, η Σεβίλλη ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος. Μείωσε στο 51’ σε 1-3 με κεφαλιά του Μπεν Γιεντέρ και εννιά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτες έκανε το 2-3. Η Σεβίλλη πίεσε και τελικά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Πιζάρο και να έχει ελπίδες και για την πρωτιά του ομίλου.

Σεβίλλη – Λίβερπουλ 3-3 (51′ 61′ (πεν) Μπεν Γιεντέρ, 90′ Πιζάρο – 2′, 30′ Φιρμίνο, 22′ Μανέ)

Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ 1-1 (82′ Ζε Λουίς – 92′ Μεσάνοβιτς)

Η βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 92. Σεβίλλη 83. Σπαρτάκ Μόσχας 6 4. Μάριμπορ 2 

6ος Όμιλος

Εύκολο απόγευμα για τη Νάπολι στην έδρα της, με τους Ιταλούς να επικρατούν με 3-0 της Σαχτάρ, «κλειδώνοντας» την ευρωπαϊκή συνέχειά τους και βλέπουν μέχρι και πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό και ο Ζιελίνσκι με τον Μέρτενς ακολούθησαν, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε τρία λεπτά.

Για 88 λεπτά, η Φέγενορντ κρατούσε τη Σίτι στο «μηδέν» και φαινόταν ότι θα έπαιρνε εν τέλει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό Champions League, ωστόσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ άφησε τους φιλοξενούμενους… άπραγους, σκοράροντας δύο λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς (1-0).

Νάπολι – Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-0 (56′ Ινσίνιε, 81 Ζιελίνσκι, 83′ Μέρτενς)

Μάντσεστερ Σίτι – Φέγενορντ 1-0 (88′ Στέρλινγκ)

Η βαθμολογία

1. Μαν. Σίτι 152. Σαχτάρ 93. Νάπολι 64. Φέγενορντ

7ος Όμιλος

Πρώτη και καλύτερη η Μπεσίκτας στον 7ο όμιλο, αφού ο ένας βαθμός που πήρε απέναντι στην Πόρτο της εξασφάλισε την πρωτιά του 7ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 29’ με τον Φελίπε, έπειτα από υπέροχη κομπίνα σε φάουλ, αλλά η Μπεσίκτας ισοφάρισε στο 41’ με τον Ταλίσκα και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Πόρτο να είναι πλέον ισόβαθμη με τη Λειψία στους 7 βαθμούς και να παίζει την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την αδιάφορη Μονακό (Λειψία – Μπεσίκτας το άλλο ματς).

Τρομερή Λειψία, «σκόρπισε» τη Μονακό στο «Λουί Ντε» και ελπίζει πλέον σε πρόκριση, περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική την Μπεσίκτας (θέλει νίκη και να μην κερδίσει η Πόρτο τη Μονακό). Οι Γερμανοί «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο στο οποίο σημειώθηκαν και τα πέντε γκολ της συνάντησης. Το αυτογκόλ του Τζέμερσον και τα δύο γκολ του Βέρνερ είχαν διαμορφώσει το 0-3 στο 31’, με τον Φαλκάο να μειώνει στο 43’, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Κεϊτά έκανε το 1-4 με υπέροχο γκολ και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη.

Μονακό – Λειψία 1-4 (43′ Φαλκάο – 6′ αυτ. Τζέφερσον, 9′, 31′ (πεν) Βέρνερ, 45′ Κειτά)

Μπεσίκτας – Πόρτο 1-1 (41′ Ταλίσκα – 29′ Φελίπε)

Η βαθμολογία

1. Μπεσίκτας  112. Πόρτο  73. Λειψία  74. Μονακό  2

8ος Όμιλος

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έβαλε τη Ντόρτμουντ σε θέση οδηγού, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ απάντησε με τον Κέιν στο 49ο λεπτό και τον Σον στο 76ο, παίρνοντας ”διπλό” στη Γερμανία, το οποίο την διατήρησε στην πρώτη θέση του ογδόου ομίλου.

Καταιγιστική η Ρεάλ Μαδρίτης στην Κύπρο, η οποία βρήκε αντίσταση για 23 λεπτά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τον Μόντριτς να ανοίγει το σκορ και στη συνέχεια να ακολουθούν άλλα πέντε τέρματα έως το 54ο λεπτό, με τους παίκτες του Ζιντάν να κατεβάζουν ταχύτητα στη συνέχεια. (6-0).

Ντόρτμουντ – Τότεναμ 1-2 (31′ Ομπαμεγιάνγκ – 49′ Κέιν, 76′ Σον)

ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-6 (23′ Μόντριτς, 39′ 45′ Μπενζεμά, 41′ Νάτσο, 49′ 54′ Ρονάλντο)

Η βαθμολογία

1. Τότεναμ 132. Ρεάλ Μαδρίτης 103. Ντόρτμουντ 24. ΑΠΟΕΛ 2

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments