Αυτοδιοίκηση

Βίντεο: Ξύλο και μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας (vid)

Βίντεο: Ξύλο και μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας (vid)
Επεισόδια με μπουνιές μέσα στο Δημαρχείο Μάνδρας, στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τα τραγικά περιστατικά με τους 21 νεκρούς. Βρισιές, ξύλο και μεγάλη ένταση, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας στο Δημαρχείο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας μέσα στο Δημαρχείο.

Μετά τη σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών, ο επικεφαλής της μειοψηφούσας παράταξης Γιώργος Σαμπάνης, άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τη Δήμαρχο Μάνδρας ότι ήταν απούσα, όταν στην πρώτη αυτή συνεδρίαση και με την παρουσία επίτιμων προσκεκλημένων τιμήθηκαν οι νεκροί της περιοχής.

Η δήλωσή του έφερε την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι η Δήμαρχος βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων και κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν προς το δημοτικό συμβούλιο.

Τότε, μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης ανέβηκαν σε θρανία και γρονθοκόπησαν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δέκα λεπτά αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δήμαρχοι άλλων πόλεων, όπως ο κ. Πατούλης και ο κ. Παχατουρίδης, που ήταν παρόντες, υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του δήμου καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Δείτε το βίντεο με τις… μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments