Ελλάδα

Μάνδρα Αττικής: Φόβοι για μετανάστες θαμμένους στη λάσπη

Μάνδρα Αττικής: Φόβοι για μετανάστες θαμμένους στη λάσπη
Συνεχίζεται η αγωνία στη Μάνδρα για τον εντοπισμό ενός επίσημα αγνοουμένου ακόμα, τη στιγμή που εκφράζονται φόβοι για μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν μετανάστες θαμμένοι στις λάσπες που δεν δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι.

Για μία ακόμα μέρα οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά αναζητούν τον τελευταίο αγνοούμενο, τον 70χρονο Χρήστο Γεωργακόπουλο στη Μάνδρα Αττικής αν και οι φόβοι για εγκλωβισμένους μετανάστες εντείνονται μέρα με τη μέρα.

Την Τρίτη οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του 30χρονου οδηγού Σωτήρη Πίνη κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρα, ωστόσο οι ελπίδες για τον τελευταίο αγνοούμενο, μία εβδομάδα και πλέον από τις φονικές πλημμύρες, έχουν αρχίσει να εξανεμίζονται. Το πιο ανησυχητικό γεγονός είναι οι φόβοι για αύξηση των θυμάτων που έχουν εκφράσει οι κάτοικοι της Μάνδρας καθώς όπως εξήγησαν στην περιοχή ζουν και εργάζονται μετανάστες που ενδεχομένως δεν έχουν καταγραφεί ή καταχωρηθεί σε κάποιο μητρώο αφενός και αφετέρου σε περίπτωση που δεν έχουν δώσει σημάδι ζωής μετά τις φονικές καταστροφές δεν υπάρχει κάποιο δικό τους οικείο πρόσωπο να δηλώσει την εξαφάνισή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments