Οικονομία

Γενική Γραμματεία Πρόνοιας: Έχουν ήδη εγκριθεί 75.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Γενική Γραμματεία Πρόνοιας: Έχουν ήδη εγκριθεί 75.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο πρώτες ώρες της λειτουργίας της, η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα δέχθηκε περίπου 23.000 αιτήσεις.

Μάλιστα όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Καρέλλας από τη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας έχουν ήδη εγκριθεί 75.000 αιτήσεις πολιτών για το κοινωνικό μέρισμα και πρόσθεσε πως εκκρεμούν ακόμα 50 με 55.000 προς έλεγχο. 

Ο κύριος Καρέλλας παραδέχθηκε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, πως υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το αν τα παιδιά μιας οικογένειας που είναι άνω των 18 ετών, φοιτητές σε άλλη πόλη, θεωρούνται προστατευόμενα ή φιλοξενούμενα μέλη και άρα εάν απαιτείται ή όχι να δώσουν την έγκρισή τους για την αίτηση. 

Παράλληλα, ο κύριος Καρέλλας διευκρίνισε ότι αίτηση καταθέτει ο επικεφαλής μιας οικογένειας και όχι τα υπόλοιπα μέλη, ούτε οι φιλοξενούμενοι.

Η πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr, όπου υποβάλλονται οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, έχει δοκιμαστεί για να αντέξει 200.000 αιτήσεις και προς το παρόν λειτουργεί χωρίς προβλήματα και ιδιαίτερες καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Κοινωνικό μέρισμα: Εγιναν 23.000 αιτήσεις μέσα σε δύο ώρες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments