Αθλητισμός

Δόξα Δράμας – Άρης 1-2: Δεν τον σταματά κανείς τον Άρη!

Δόξα Δράμας – Άρης 1-2: Δεν τον σταματά κανείς τον Άρη!
Δόξα Δράμας - Άρης 1-2: Μεγάλο ''διπλό'' με ανατροπή από την ομάδα του Σπανού, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Κάσες στο 28ο λεπτό, αλλά οι Διαμαντόπουλος και Παυλίδης ''μίλησαν'' στο δεύτερο ημίχρονο.

Δόξα Δράμας – Άρης 1-2: Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία ανόδου ο Άρης, ο οποίος πέρασε αλώβητος από την έδρα της Δόξας Δράμας, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 28ο λεπτό, ο Κάσες δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση μπερδεύοντας τον Καντιμοίρη, που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του (1-0).

Η αντίδραση από πλευράς των παικτών του Σπανού ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση της μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Μπαργκάν γύρισε όμορφα στον Διαμαντόπουλο και εκείνος εύκολα, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 78ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ του Παυλίδη, ο οποίος σκόραρε και ”πνίγηκε” στις αγκαλιές των συμπαικτών του, καθώς ”υπέγραψε” άλλη μια νίκη.

Δόξα Δράμας (A. Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κάσες (84΄Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79΄Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64΄Μαχαίρας), Ριζογιάννης

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85΄Μαραγκός), Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος, Κάσσος (46΄Παυλίδης), Πασάς (51΄Πλατέλλας), Μπούρμπος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments