Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με ”υπογραφή” Πέλκα!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με ”υπογραφή” Πέλκα!
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-0: Σε ένα μέτριο -ποιοτικά- ματς, ο Δημήτρης Πέλκας ξεχώρισε ανοίγοντας τον δρόμο για τον θρίαμβο (8', 51'), με τους Κουλούρη (68') και Πρίγιοβιτς (77') να ''υπογράφουν'' μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου, στην επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες της Τούμπας. Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν οι Ινσούα και Μακ.

ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός 4-0: Σε ένα μέτριο -ποιοτικά- ματς, ο Δημήτρης Πέλκας ξεχώρισε ανοίγοντας τον δρόμο για τον θρίαμβο (8′, 51′), με τους Κουλούρη (68′) και Πρίγιοβιτς (77′) να ”υπογράφουν” μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου, στην επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες της Τούμπας. Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν οι Ινσούα και Μακ.

Ο Πέλκας βρήκε χώρο εκτός περιοχής και με ωραία προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο (1-0, 8′).

Σταδιακά, ο έλεγχος του ματς πήγε στα πόδια των παικτών του Ουζουνίδη, οι οποίοι δίχως να έχουν συντριπτική κατοχή υπέρ τους, έδειχναν ότι έχουν «κλειδώσει» τα «ατού» του ΠΑΟΚ, απομακρύνοντάς τους ολοένα και περισσότερο από την εστία του Διούδη, με το ημίχρονο να λήγει με το σκορ ως έχει.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, από μια νέα, μαζική ολιγωρία της άμυνας των «πρασίνων», ο ΠΑΟΚ βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Ο Πέλκας πήρε τη μπάλα από πλάγια θέση, μπήκε στην περιοχή έχοντας περάσει αρκετούς και με «τσίμπημα» σκόραρε για δεύτερη φορά (2-0, 51′) κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα απ’ ότι ήταν για τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από το δεύτερο γκολ, ήρθε η κατάρρευση για τον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται. Ο Εμάνουελ Ινσούα βρήκε με το χέρι την προσπάθεια του Μαουρίτσιο, εντός περιοχής. Ο Στυλιαράς απέβαλε τον Αργεντινό με δεύτερη κίτρινη, υποδεικνύοντας την άσπρη βούλα, με τον Κουλούρη να μη λαθεύει απέναντι από τον Διούδη, σκοράροντας για τρίτη φορά (3-0, 68′).

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το σκορ στα ίδια επίπεδα, με τη βραδιά να «κατρακυλά» ακόμη περισσότερο. Ο νεοεισελθέντας Πρίγιοβιτς, τέσσερα λεπτά μετά την αλλαγή του, έλαβε τη μπαλιά του Κρέσπο και με ωραία κίνηση διεύρυνε το σκορ (4-0, 77′) Δύο λεπτά αργότερα, σημειώθηκε η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς, με τον Μακ να βλέπει την κόκκινη του Στυλιαρά, μετά από αψιμαχία με τον Βιγιαφάνιες (79′).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας (57’ Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός, Μακ, Κουλούρης (73’ Πρίγιοβιτς) 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ινσούα, Γιόχανσον (46’ Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments