Αθλητισμός

Χρυσικόπουλος: ”Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος”

Χρυσικόπουλος: ”Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος”
Οι δηλώσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Χαρούμενος για την έκβαση ενός δύσκολου ματς ήταν ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς με τον Κόροιβο:

”Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι πήραμε το ματς, παρά το γεγονός ότι ο Κόροιβος έβαλε μεγάλα σουτ. Βελτιώσαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, οι 3 ασίστ έγιναν 15, ενώ κυριαρχήσαμε και στα ριμπάουντ, που είναι ένας τομέας στον οποίο είναι πολύ δυνατός ο Κόροιβος. Θεωρώ ότι αυτά έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο για τη νίκη. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά, που δείξανε χαρακτήρα στο τέλος και πήραμε το ματς στην παράταση”.

Για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας: ”Σίγουρα αποκτάμε ένα μομέντουμ. Δεν θέλουμε όμως, να σταματήσει το σερί, θέλουμε να μεγαλώνει συνέχεια”.

Για το ματς με την Λούντβιγσμπουργκ που ακολουθεί: ”Ίσως είναι το σημαντικότερο ματς στην μέχρι τώρα πορεία μας στο Basketball Champions League. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments