Πολιτική

Κώστας Σκανδαλίδης: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο της Κεντροαριστεράς

Κώστας Σκανδαλίδης: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο της Κεντροαριστεράς
Από μόνο του το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί αλλά χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεί της Κεντροαριστεράς, επεσήμανε ωστόσο στη σπουδαιότητα της παρουσίας του ΠΑΣΟΚ.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο κ. Σκανδαλίδης τονίζει ότι «είναι η τελευταία ευκαιρία για τις υπάρχουσες δυνάμεις του χώρου να μετεξελιχθούν», ενώ σημειώνει ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποστείλει τη σημαία όσες προσπάθειες και αν απαιτηθούν».

Για τη μορφή του νέου φορέα υποστηρίζει ότι «η πορεία πρέπει να είναι προς έναν ενιαίο και αυτοδύναμο σχηματισμό», ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη «να το πάρουμε απόφαση και να μην εθελοτυφλούμε: Το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορεί πια, αλλά και χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο».

Ο κ. Σκανδαλίδης ασκεί κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου λέγοντας ότι «βρεθήκαμε αμυνόμενοι σε προκλητική επίθεση από έναν κακόπιστο Ερντογάν που επιχείρησε επί του εδάφους μας να αμφισβητήσει απαράγραπτα δικαιώματά μας».

Χαρακτηρίζει δε ως «επικοινωνιακό τρικ με έντονη οσμή λαϊκισμού» την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμμετάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «δεν χτυπάς την οικογενειοκρατία στο πρόσωπο στελεχών δοκιμασμένων και με πολύχρονη διαδρομή. 

Τη χτυπάς στην αφετηρία της όταν γίνεται κατ’ απονομή κληρονομικού δικαιώματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments