Αθλητισμός

ΑΕΚ – Κέρκυρα 3-1: Επιστροφή στην κορυφή!

ΑΕΚ – Κέρκυρα 3-1: Επιστροφή στην κορυφή!
ΑΕΚ - Κέρκυρα 3-1: Ένα άνετο απόγευμα στο ΟΑΚΑ πέρασε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικρατώντας με 3-1 της Κέρκυρας, αποτέλεσμα που την έφερε εκ νέου στην κορυφή της Super League. O... Γιαννακόπουλος με αυτογκόλ άνοιξε τον δρόμο για την ΑΕΚ (12'), ο Κονέ επέστρεψε στα γκολ (38') και ο Αραούχο «κλείδωσε» τον θρίαμβο (56'). Ο Νούνιες με πέναλτι το γκολ της Κέρκυρας (87').

ΑΕΚΚέρκυρα 3-1: Κανένα περιθώριο για… εκπλήξεις δεν άφησε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η οποία έχοντας ”φόρα” από την πρόκρισή της στους ”32” του Europa League επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας. Τα γκολ για την ”Ένωση” σημείωσαν οι Γιαννακόπουλος (αυτογκόλ), Κονέ και Αραούχο, με τον Νούνιες να σημειώνει το τέρμα της… τιμής για τους Φαίακες λίγο πριν από το τέλος.

Η πίεση της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς απέφερε εν τέλει ”καρπούς” στο 12ο λεπτό, όταν ο… πεισματάρης Χριστοδουλόπουλος προσπάθησε δύο φορές (κεφαλιά και σουτ) να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος εν τέλει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σε μια φάση με αρκετές… καραμπόλες.

Ο Παναγιώτης Κονέ σκόραρε μετά από αρκετά χρόνια για λογαριασμό της ”Ένωσης”, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό τέρμα στο 38′, με τη μπάλα να του στρώνεται και μέσω μιας άπιαστης εκτέλεσης με πολλά φάλτσα, έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα πριν από την ανάπαυλα.

Ωστόσο οι οπαδοί της ΑΕΚ έμελλε να πανηγυρίσουν για άλλη μια φορά, στο δεύτερο μέρος, όταν ο φορμαρισμένος Αραούχο εκμεταλλεύτηκε γέμισμα στην περιοχή της Κέρκυρας, έπιασε ένα δυνατό σουτ και νίκησε τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος είδε τη μπάλα να αναπαύεται για τρίτη φορά στην εστία του (56′).

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούνιες στο 87ο λεπτό, με τον παίκτη της Κέρκυρας να… κερδίζει περισσότερο την εσχάτη των ποινών. Παρά το σωστό πέσιμο του Τσιντώτα, η Κέρκυρα μπόρεσε να πανηγυρίσει και εκείνη με τη σειρά της για το τελικό 3-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments