Αθλητισμός

Άρης: Η αποστολή για τη Ζιελόνα Γκορα

Άρης: Η αποστολή για τη Ζιελόνα Γκορα
Ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του στην Πολωνία για το ματς με τη Ζιελόνα Γκορα. Μέσα ο Γουίβερ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα πάρει μαζί του στην Πολωνία τον Κάιλ Ουίβερ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με μια πρωινή προπόνηση ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (11/12) την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Stelmet Zielona Gora (12/12, 19:30, Novasports2), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Η ομάδα μας προπονήθηκε στο “Nick Galis Hall”, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Kyle Weaver προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Πολωνία.

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί το απόγευμα (16:15) για το Βερολίνο, με ενδιάμεση στάση το Βελιγράδι. Από τη γερμανική πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στον τελικό προορισμό της, που είναι η πολωνική πόλη, Zielona Gora. H ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (12/12), ημέρα του αγώνα στο γήπεδο “Centrum Rekreacyjno-Sportowe Zielona Gora”, που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Weaver, Benson, Bell”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments