Στα «χέρια» του Ολυμπιακού ο πιτσιρικάς που βγάζει μάτια | Pagenews.gr
Pagenews team 11 Δεκεμβρίου 2017, 20:22

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έφυγε με άνετο διπλό (1-4) από την έδρα του Παναιτωλικού, ωστόσο ένας παίκτης των Αγρινιωτών ξεχώρισε και τράβηξε τα βλέμματα με το ποδοσφαιρικό θράσος του, αλλά και με την εμφάνισή του απέναντι στην επιθετική λειτουργία των Ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος στα 19 του χρόνια πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με τον Παναιτωλικό και η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αν μη τι άλλο εξαιρετική.

Ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου κέρδισε πόντους με το παιχνίδι του απέναντι στους Πειραιώτες, ειδικά από την στιγμή που κατάφερε να μην… εκτεθεί, παίζοντας δίπλα στον -κάκιστο στο εν λόγω ματς- Βαγγέλη Μόρα.

Η εμφάνιση του Μιχάι άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο με την περίπτωσή του. Απλά, αυτό που βγαίνει προς τα έξω και από τις δύο πλευρές είναι ότι στην υπόθεση του 19χρονου έχουν τον πρώτο λόγο οι Ερυθρόλευκοι.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Μιχάι θα παραμείνει στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού και φαίνεται να είναι στην διακριτική ευχέρεια των ανθρώπων των Πειραιωτών, το πότε θα γίνει σοβαρή κίνηση για την απόκτησή του.

Tags: