Αθλητισμός

Χιμένεθ για κλήρωση: ”Δεν ήθελα τη Ντιναμό”

Χιμένεθ για κλήρωση: ”Δεν ήθελα τη Ντιναμό”
Η αντίδραση του Μανόλο Χιμένεθ μετά την κλήρωση της φάσης των ''32'' του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την κλήρωση της φάσης των ”32” του Europa League, που έστειλε την ΑΕΚ στην Ντιναμό Κιέβου.

”Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν θα επιθυμούσα, έχοντας παίξει με έναν παρόμιο αντίπαλο, όπως ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ίσως να μην έχει την ίδια φήμη με την Ατλέτικο ή την Άρσεναλ, αλλά έχει την ίδια δύναμη με αυτές τις ομάδες. Οι Ουκρανικές ομάδες έχουν υψηλό μπάτζερ και ρόστερ με μεγάλους παίκτες και το να παίξεις εκεί τον Φεβρουάριο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η κλήρωση, εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσε στα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση”

Για το γεγονός ότι η Ντιναμό θα έρθει από διακοπή πρωταθλήματος: ”Το σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθεί, θα εκμεταλλευτεί τη χειμερινή αγορά. Θα κάνει και προετοιμασία σε μια χώρα με καλύτερο κλίμα. Όμως και η ΑΕΚ έχει τα δικά της όπλα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το αν η κλήρωση θα αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ: ”Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι. Έχει προσδοκίες, διάθεση και όρεξη και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι με βάση τον αντίπαλο”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments