Αθλητισμός

Κονέ: ”Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη Ντιναμό”

Κονέ: ”Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη Ντιναμό”
Τι ανέφερε ο Παναγιώτης Κονέ για την ομάδα η οποία θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ στους ''32'' του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ για την κλήρωση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των ”32” του Europa League:

”Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα έχει πολύ κρύο, πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ αλλά αυτά τα ματς είναι τον Φεβρουάριο, υπάρχουν δύο παιχνίδια μπροστά μας στην Ελλάδα μέσα στο 2017. Έχουμε το υλικό και πολλούς Έλληνες παίκτες, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και με την προετοιμασία που έχει γίνει, τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου, του τεχνικού τιμ, θα είμαστε στους στόχους μας μέχρι τον Απρίλιο και θα τελειώσει η χρονιά όπως πρέπει.

Η Ντιναμό Κιέβου είναι στα μέτρα μας, εκεί όμως την πατάνε πάντα οι ελληνικές ομάδες. Εγώ θα ήθελα μια πιο δυνατή ομάδα για να είναι ξεκάθαρα αυτή το φαβορί. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, με τη βοήθεια του κόσμου μας στο πρώτο παιχνίδι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα πάμε στον επαναληπτικό για την πρόκριση. 

Συμφωνώ ότι και το 0-0 εντός έδρας είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να παίξουμε για την ισοπαλία, η ομάδα πρέπει να μπαίνει πάντα για να κερδίζει.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments