Αθλητισμός

Παπαθεοδώρου: ”Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας”

Παπαθεοδώρου: ”Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας”
Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λούντβιγκσμπουργκ στο πλαίσιο του Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παραχώρησε δηλώσεις στη Νova με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λούντβιγκσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League, αναφέροντας τα εξής:

”Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει καταφέρει να κάνει εξαιρετική πορεία, έχει ρεκόρ 20 νίκες και τρεις ήττες, είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάς τόσο εύκολα, ακόμα και σε υψηλού επιπέδου ομάδες. Έχει μαχητικό πνεύμα, έχει κάνει αυτή την πορεία μέχρι τώρα, είναι σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη ενέργεια και να παίξουμε πάνω από το όριο μας για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. 

Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, μαχητικό πνεύμα και ταυτόχρονα να συνδυάσουμε το κομμάτι της τακτική μας που θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά νομίζω ότι η θέληση θα είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό μας. Θέλουμε να δώσουμε μια διαφορετική προσέγγιση τακτικά στο ματς και να παλέψουμε. 

Επειδή είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην ενέργεια και στον ενθουσιασμό, όταν παίζουν στην έδρα τους έχουν εύκολα καλάθια, έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πιέζουν πολύ παραπάνω σε όλο το γήπεδο, είναι μια ομάδα που όταν αποφασίσει να πιέσει, δημιουργεί πολλά προβλήματα. Όταν παίζεις στο γήπεδο σου, το κάνεις αυτό με πιο άνεση. Στα εκτός έδρας έχουν χαμηλότερο μέσο όριο πόντων”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments