Μedia

Nomads: Αποχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Nomads: Αποχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από το Nomads, μετά από μονομαχία με την Βασιλική Μιλλούση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού του Nomads, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Δήμητρα Φραντζή, με αποτέλεσμα να μονομαχήσουν η Βασιλική Μιλλιούση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Η Βασιλική Μιλλιούση κέρδισε σερί τα δύο πρώτα παιχνίδια έναντι του Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να παραμείνει στον διαγωνισμό. Το πρώτο αγώνισμα ήταν το έπταθλο, όπου με σκορ 7-4 η Βασιλική Μιλλούση έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες κλήθηκαν να «μονομαχήσουν» στον πύργο με τις κάρτες, όπου η Μιλλούση κέρδισε ξανά και εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής παραλίγο να καταρρεύσει μετά το τέλος, όχι από την κούραση, αλλά από την συγκίνηση, καθώς έτρεμε ολόκληρη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ψύχραιμος, πήγε κατευθείαν κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον αποχαιρετήσουν οι υπόλοιποι παίκτες προτού αποχωρήσει. Η έκπληξη μάλιστα πέρα από την αποχώρηση του μοντέλου, ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως κανένας παίκτης δεν θα φεύγει για Ελλάδα, αλλά θα μένει στο Παλαουάν και συγκεκριμένα στην βίλα, έτσι ώστε να είναι εκεί στον μεγάλο τελικό.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα μένει μόνος του στην βίλα, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς ήδη ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής των επόμενων μονομάχων από το κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments