Γιάννης Μανιάτης: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο τζάμπα απελευθερωτής» | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 12:35

Ο ειδικός εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται ο Προϋπολογισμός του 2018, ανέφερε ότι «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί -και με τον προϋπολογισμό που έχουμε μπροστά μας- να παίξει τον ρόλο του "τζάμπα απελευθερωτή". Είναι για άλλη μια φορά ένας ρόλος τον οποίο αναθέτει ο ίδιος στον εαυτό του και για άλλη μια φορά αποτυγχάνει».

«Ο κ. Τσίπρας θα μας απελευθέρωνε από τα μνημόνια και μας βύθισε σε δύο επιπλέον μνημόνια. Θα μας απελευθερώσει -υποτίθεται- το καλοκαίρι του 2018 από το τρέχον μνημόνιο, αλλά δυστυχώς η χώρα θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2060 υπό επιτροπεία» είπε ο βουλευτής.

Στη συνέχεια «Δεν υπάρχει ασφαλής και καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, όταν η χώρα δεν έχει προχωρήσει στις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και πολύ περισσότερο όταν η χώρα δεν έχει προχωρήσει στη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα επιτρέψει να βγούμε στις αγορές με αξιοπιστία, απέναντι σε αυτούς από τους οποίους θέλουμε να δανειστούμε».

TAGS: