«Τα εσωτερικά μας ταξίδια» στην Dépôt Art Gallery (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 11:43

Στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής με έργα της Ευδοξίας Παπασάββα και τίτλο " The Beginning / Όλα από την Αρχή, η δική μου ιστορία…… ", καλλιτέχνις που ακολουθεί μόνον την εσωτερική της παρόρμηση και υλοποιεί εκείνο που πηγάζει από μέσα της καταλήγοντας σε ένα μαγικό ταξίδι όπου οι εικόνες μπορούν να πουν περισσότερα απ’ ότι οι λέξεις, η Dépôt Art Gallery προσκάλεσε την Ολιστική Θεραπεύτρια Lucia Capretto, ιδρύτρια του κέντρου Casa di Luce ειδικευμένη και στην μέθοδο Ayurveda,  για να μας παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίον μπορούμε να κάνουμε κι εμείς "Τα εσωτερικά μας ταξίδια".

Την εκδήλωση θα ανοίξει η εικαστικός Ευδοξία Παπασάββα. Ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Ζαχαρίας Ρόχας θα μιλήσει για την σύνδεση της Τέχνης με τα ψυχικά ταξίδια που μπορούν να γίνουν θεραπευτικές μέθοδοι για υγεία και καλύτερη καθημερινότητα.  Ο συντονισμός όλης της εκδήλωσης θα γίνει από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μαργαρίτη.

* Λίγα λόγια για την Lucia Capretto

Η Lucia Capretto, Ιταλίδα, είναι διεθνούς φήμης Ολιστική Θεραπεύτρια. Ασχολείται από τα νεανικά της χρόνια με τις ενεργειακές θεραπείες και τον εναλλακτικό τρόπο ζωής. Έχει μαθητεύσει και εργαστεί με παγκοσμίως γνωστούς θεραπευτές όπως ο Govindan και ο Dr. Franklin στην Ινδία.

Είναι Ιδρύτρια του Κέντρου Casa di Luce στην Αγία Μαρίνα Αττικής. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ότι η έκθεση της Ευδοξίας Παπασάββα με τίτλο: " The Beginning / Όλα από την Αρχή, η δική μου ιστορία…… ", ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ έως τις 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια έκθεσης: 2 Δεκεμβρίου 2017 έως 4 Ιανουαρίου 2018
Facebook link εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/151665152141476/
Facebook link έκθεσης: https://www.facebook.com/events/365129507247351/

TAGS: