Χριστούγεννα στο πατάρι του Beverley | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 07:20

Το Beverley υποδέχεται τα Χριστούγεννα στον ειδικά διαμορφωμένο Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Πατάρι με μια σειρά εκδηλώσεων για τους μικρούς του φίλους.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017. Ώρα 17.30

Βιβλιοπαρουσίαση/ Δραστηριότητες – Εκδόσεις Παπαδόπουλος: «Τα αληθινά δώρα του Άι Βασίλη» της Στέλλας Μιχαηλίδου.

Δραματοποιημένη αφήγηση με μουσική και παιχνίδια με την θεατρολόγο Μαρία Τερζάκη

"Παραμονές Χριστουγέννων και στη χώρα του Αϊ-Βασίλη τίποτα δεν είναι στη θέση του! Ο Γκρινιάρης γκρινιάζει, φωτάκια αναβοσβήνουν, μπαλάκια χοροπηδούν, λούτρινα αρκουδάκια τρέχουν για να κρυφτούν και παιχνίδια γνώσεων ρωτούν γιατί, πότε και πώς; Ποιος είναι ο λόγος γι αυτή την αναστάτωση; Συμφορά! Ο ΑΪ- Βασίλης χάθηκε ξαφνικά! Τα ξωτικά ξεχύθηκαν στους δρόμους, όλοι ψάχνουν να τον βρουν! Τί δεν θα έχουμε δώρα φέτος; Ποίος μπορεί να βοηθήσει να τον βρούμε; Μόνο εσείς παιδιά μπορείτε να μας βοηθήσετε!

Η Μαρία Τερζάκη αφηγείται μια διαφορετική ιστορία για τον Άγιο Βασίλη και τα αληθινά του δώρα! Ένα ξεκαρδιστικό αλλά και συγκινητικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Τo Beverley Café Bistrot υποδέχεται τη Λιάνα Τζερεφού και τη Σοφία Διονυσοπούλου σε ένα μοναδικό live την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα 22.30

TAGS: