Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι παίζει με Οτζίτζα και Σπόρτινγκ

Ολυμπιακός: Τι παίζει με Οτζίτζα και Σπόρτινγκ
Ο Οτζίτζα... ψάχνεται, ο Ολυμπιακός ξέρει να πουλάει καλά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας καραδοκεί.

Ο Οτζίτζα Οφόε είναι από τους πλέον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έφερε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και πριν από λίγες μέρες προέκυψε θέμα με την παρουσία του στους ερυθρόλευκους, όταν δήλωσε πως θα πρέπει η οικογένειά του να αισθάνεται ασφαλής στην Ελλάδα για να παραμείνει και εκείνος και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του.

Σύμφωνα με αυτά, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα δύο ματς που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό για το Champions League ξεχώρισε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση ακόμα και μέσα στον Γενάρη.

Οι Πορτογάλοι δείχνουν ενθουσιασμένοι με την ποιότητα του Οζτίτζα, ενώ ο Ζόρζε Ζέσους τον παρακολουθεί εδώ και δύο χρόνια και έχει την καλύτερη άποψη για την αγωνιστική του αξία.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέονται από τον πορτογαλικό Τύπο, η Σπόρτινγκ θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα και 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ποσό διπλάσιο δηλαδή απ’ αυτό που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Λέγκια για να τον κάνει δικό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments