Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Volley League: 

”Ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι, στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2017-18.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 0-3, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ηττήθηκαν, με το ίδιο σκορ, από τον Εθνικό Πειραιώς μέσα στην έδρα τους.

Οι ασπρόμαυροι καλούνται να ξεπεράσουν την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και να πετύχουν άλλη μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18/12) και την τουρκική Halkbank Ankara την ερχόμενη Πέμπτη (21/12) για το Champions League.

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών στο Παλατάκι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena(Τετάρτη 10:00-18:30 και Πέμπτη 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.grΚαταστήματα ΓερμανόςΔιαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης, Παρατηρητές: ΒανδώροςΕπόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Καρακούλια

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο PAOK Sports Arena.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments