Αθλητισμός

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, Χέσλιπ και Σιλμπ (vids)

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, Χέσλιπ και Σιλμπ (vids)
Η ΑΕΚ «χτενίζει» την αγορά, με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν στο... κάδρο...

Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά έντονες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση άλλαξε προπονητή, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να διαδέχεται τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στην άκρη του πάγκου. Αν κάτι, όμως, δεν άλλαξε εντός των τειχών, αυτό είναι η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ.

Ήδη ο Μπάντζα Σι είναι… ξένο σώμα, καθώς έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ και ο Κέλσεϊ Μπάρλοου παραμένει σε δυσμένεια, λόγω των εμφανίσεών του, οι οποίες δεν έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για έναν παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και θα συμπληρώσει τους Μάικ Γκριν, Μάνι Χάρις και Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην περιφέρεια. Τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, τις τελευταίες ώρες είναι ο Μπλέικ Σιλμπ και ο Μπρέιντι Χέισλιπ.

Για τον Σιλμπ το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δεν είναι κάτι νέο, αλλά κρατάει αρκετές εβδομάδες. Ο Αμερικανός, με τσεχικό διαβατήριο, φόργουορντ έχει εκφραστεί με θετικό τρόπο στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την περίπτωσή του. Κι αν το όνομα του Σιλμπ είναι γνωστό, αυτό του Χέσλιπ είναι σχετικά νέο στην «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Ο 27χρονος Καναδός σουτέρ είναι ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι. Κι αυτό γιατί αν και αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ θέλει αν αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Τραπεζούντας.

Στην ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως ψάχνουν στην αγορά για ενίσχυση και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και εξελίξεις στο κομμάτι των μεταγραφών. Αυτό, πάντως που φαίνεται πως είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι Χέισλιπ και Σιλμπ είναι οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από τους ανθρώπους της ομάδας.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments