Πάτμος: Βανδάλισαν το αυτοκίνητο του διοικητή της αστυνομίας (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Δεκεμβρίου 2017, 09:11

Το αυτοκίνητο του νέου διοικητή της Αστυνομίας στην Πάτμο βανδάλισαν άγνωστοι, γράφοντας με μαύρο χρόνο το σήμα της αναρχίας και ένα αντι-αστυνομικό ακρωνύμιο στο καπό και στις πόρτες του οχήματος.

Ο διοικητής της αστυνομίας είχε παρκάρει λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να το βρει βανδαλισμένο τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Εκτός αυτού, σε άλλο σημείο του νησιού οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα κατά της αστυνομίας, που προφανώς είχαν τον ίδιο στόχο.

« Μου είπανε πήγαινε στην Πάτμο για την αστυνομική αναβάθμιση. Έχω αφήσει τη γυναίκα μου με δύο παιδιά στην Κω, 7 και εννέα ετών. Και επειδή είμαι μηδενικής ανοχής και οι νόμοι είναι σαφείς, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου», ανέφερε ο διοικητής στο patmostime.gr.

Ανακοίνωση αστυνομικών ενώσεων Πάτμου

Στην ανακοίνωσή, οι ενώσεις καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε το Μέλος μας και Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου Ανδρέας Σταυρόπουλος και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους.

«Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ενέργειες σαν και αυτές δεν μας πτοούν αντίθετα μας πεισμώνουν. Όποιος νομίζει ότι με τέτοιου είδους πράξεις ή με τραμπουκισμούς (όπως συνέβη με τους Υπαλλήλους της Εφορίας το καλοκαίρι) θα αποτρέψει την εφαρμογή της νομιμότητας είναι βαθειά νυχτωμένος.

Επίσης θεωρούμε απαράδεκτό ότι η διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα επανειλημμένα αιτήματα του συγκεκριμένου Διοικητή για την αποστολή εξειδικευμένων ομάδων αστυνόμευσης για την επαναφορά της ομαλότητας και ελπίζουμε να το πράξει έστω και τώρα».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το patmostime.gr:

TAGS: