Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Είναι πολλά τα λεφτά Κέβιν

Ολυμπιακός: Είναι πολλά τα λεφτά Κέβιν
Ο υψηλός μισθός του Μιραλάς, οι απαιτήσεις και η λογική των Άγγλων αποτελούν εμπόδια για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ”παλεύει” με τα… θηρία για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς. Παρ’ ότι οι ”ερυθρόλευκοι” και ο Βέλγος ποδοσφαιριστής θέλουν όσο τίποτε να γίνει το deal, υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία ορθώνονται ως… εμπόδια.

Αρχικά, μιλάμε για το μισθολογικό κομμάτι. Ο Μιραλάς βάζει (καθαρά) στον λογαριασμό του περίπου 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να πέσει αρκετά αν μιλάμε για εξάμηνο δανεισμό. Μπορεί οι δύο πλευρές να βρουν κοινό τόπο στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, εάν πρόκειται για δανεισμό, ωστόσο η Έβερτον έχει άλλη γνώμη.

Οι ”μπλε” έχουν αρκετά λεφτά στη μπάντα και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά πλούσιος σύλλογος για τα αγγλικά δεδομένα. Η Έβερτον δεν ”καίγεται” για τα λεφτά, όσο για το πρεστίζ, καθώς εδώ και χρόνια ακολουθεί πολιτική πωλήσεων, αποφεύγοντας τις λύσεις των δανεισμών και των φθηνών παραχωρήσεων, ώστε να μη ”χαλάσει” το όνομά της στην ποδοσφαιρική ”πιάτσα”.

Ο παράγοντας Έβερτον μπαίνει στη μέση καθώς ο Μιραλάς δεσμεύεται έως το 2020 με συμβόλαιο, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο που προτιμά να τον αφήσει στην άκρη παρά να τον πουλήσει για ένα ποσό μικρότερο της χρηματιστηριακής του αξίας…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments