Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στη Βαμβέργη κόντρα στην Μπάμπεργκ για το πρώτο ”διπλό”

Ολυμπιακός: Στη Βαμβέργη κόντρα στην Μπάμπεργκ για το πρώτο ”διπλό”
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Μπάμπεργκ απόψε στις 21:00.

Η αφιλόξενη έδρα της Μπάμπεργκ είναι η νέα δοκιμασία για τον Ολυμπιακό, αφού η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπολου δεν έχει καταφέρει να δραπετεύσει με το "διπλό" ποτέ ως τώρα στον θεσμό.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στη Βαμβέργη, η οποία θα τους “ανεβάσει” στο 10-2 και θα τους κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Euroleague. 

Το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο, αφού η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα τόσο με Χίμκι όσο και με ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη, που έμειναν στην Αθήνα, ενώ τα "ευχάριστα" ήρθαν από τους Πρίντεζη και Παπαπέτρου, που μπορούν να αγωνιστούν κανονικά.

Ιδιαίτερο χαρακτήρα θα έχει το παιχνίδι για τους Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιάνις Στρέλνιεκς και Ντάνιελ Χάκετ, οι οποίοι θα αγωνιστούν κόντρα στην πρώην ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός έχει φιλοξενηθεί τρεις φορές από την Μπάμπεγκ​, έχοντας γνωρίσει ήττες σε όλα τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα στις 27/10/10 ηττήθηκε με 73-61, στις 10/3/16 με 72-71 σε ένα δραματικό φινάλε, ενώ η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στις 22/12/16 με βαριά ήττα με 82-68.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments