Αθλητισμός

Θέλει να κρατήσει τον Οφόε ο Ολυμπιακός

Θέλει να κρατήσει τον Οφόε ο Ολυμπιακός
O Oτζίτζα Οφόε αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του Ολυμπιακού στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, με τον Βέλγο να έχει λάβει από καιρού θέση βασικού. Οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως είναι φυσικό, προσέλκυσαν τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Σπόρτινγκ να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους ”μνηστήρες” για τον Οφόε. Στον […]

O Oτζίτζα Οφόε αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του Ολυμπιακού στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, με τον Βέλγο να έχει λάβει από καιρού θέση βασικού.

Οι εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως είναι φυσικό, προσέλκυσαν τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Σπόρτινγκ να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους ”μνηστήρες” για τον Οφόε.

Στον Ολυμπιακό κατανοούν ότι ένας παίκτης της κλάσης του Οφόε δεν μπορεί να περνά απαρατήρητος, ωστόσο σκοπεύουν να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στις τάξεις τους.

Ο Τάκης Λεμονής τον θεωρεί ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας και επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα έστω μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και έπειτα… βλέπουμε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments