Αθλητισμός

Αναστασιάδης: ”Καλύτερη δουλειά στην ΑΕΚ, ανέβασε τον ΟΣΦΠ ο Λεμονής, άριστη η άποψη για Ουζουνίδη”

Αναστασιάδης: ”Καλύτερη δουλειά στην ΑΕΚ, ανέβασε τον ΟΣΦΠ ο Λεμονής, άριστη η άποψη για Ουζουνίδη”
Το σχόλιο του Άγγελου Αναστασιάδη για τις τρεις ομάδες και τους προπονητές τους.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ενεργό ρόλο στα αγωνιστικά τεκταινόμενα του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος προπονητής δεν δίστασε να μιλήσει για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αλλά και τον ρόλο που παίζουν στο σύνολο οι προπονητές τους.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα και την εικόνα της ΑΕΚ: ”Είναι από τα χειρότερα των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει ποιότητα, αυτό που βλέπουμε είναι κακό. Οι ομάδες είναι κατώτερες των περιστάσεων. Όλοι περίμεναν καλύτερο τον ΠΑΟΚ, περίμεναν καλύτερο τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και αυτό δεν συμβαίνει. Πάντως η ΑΕΚ δείχνει ότι πάει να γίνει καλύτερη δουλειά. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που κατά διαστήματα έπαιζε και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό παίρνει τα πάνω του και νομίζω πως ο Λεμονής είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει. Ανέβασε ένα κλικ πιο πάνω τον Ολυμπιακό και από πλευράς απόδοσης και από πλευράς ψυχολογίας. Ο Λεμονής ξέρει τι είναι Ολυμπιακός και αυτό το έχει μεταδώσει στην ομάδα του”.

Για τον Παναθηναϊκό:  ”Για τον Ουζουνίδη οι απόψεις μου είναι άριστες. Όταν μια ομάδα με το πρεστίζ του Παναθηναϊκού παρά τα προβλήματα και δεν κερδίζει εκτός έδρας, κερδίζεις εντός με το ζόρι και χάνεις με κατεβασμένα χέρια σε κάποια ματς, έχουν ευθύνη όλοι. Είσαι Παναθηναϊκός. Δεν έχω κάτι με κανέναν στο αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι περνάνε δύσκολα τους καταλαβαίνω, αλλά η ομάδα θα πρέπει να είναι εκεί”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments