Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοιτάζει την περίπτωση Μποντιζέ

Ολυμπιακός: Κοιτάζει την περίπτωση Μποντιζέ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Οφόε. Ποιος είναι ο Μποντιζέ.

Ο Οτζίτζα Οφόε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και ο Ολυμπιακός περιμένει πρόταση από τους Πορτογάλους, αλλά ήδη έχει κάνει τις κινήσεις του για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία, o Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο αμυντικό χαφ της Τουλούζ, Γιαν Μποντιζέ.

Το ρεπορτάζ σημειώνει χαρακτηριστικά: «Έχοντας συμβόλαιο με την Τουλούζ έως τον Ιούνιο του 2020, ο αμυντικός μέσος Γιαν Μποντιζέ δυσκολεύεται στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς έχει δύο "μικρές" συμμετοχές στη Λιγκ 1. Απουσία χρόνου συμμετοχής με τον Πασκάλ Ντιπράζ, ο παίκτης από τη Σέτε μπορεί να υπολογίζει σε μια ομάδα που έπαιξε στο φετινό Champions League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mercato365, ο Ολυμπιακός κοιτάει την περίπτωση του παίκτη με το Νο.23. Ο τωρινός κάτοχος της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος Ελλάδας, ίσως κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει τον χειμώνα», γράφει το δημοσίευμα.

Ο Μποντιζέ, έχει γεννηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 1995 στη Γαλλία, έχει ύψος 1.86μ. και παίζει στην Τουλούζ. Νωρίτερα, έπαιξε στις Ακαδημίες των Σέτε και Τουλούζ, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Β’ ομάδα της Τουλούζ. 

Σε 75 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει τρία γκολ και πέντε ασίστ, ενώ είναι διεθνής με τη Γαλλία Κ-20 και Κ-21.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments