Θεσσαλονίκη: Στόλισαν με λαμπιόνια ακόμα και τους γερανούς του Μετρό (pics & vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 19:30

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση έχει μπει για τα καλά στη Θεσσαλονίκη, όπου φωταγωγήθηκαν όχι μόνο δέντρα αλλά και οι γερανοί του Μετρό.

Οι τρεις μεγάλοι γερανοί στα εργοτάξια των σταθμών «Συντριβάνι», «Αγία Σοφία» και «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» στη Θεσσαλονίκη στολίστηκαν με λαμπιόνια ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στην διοίκηση της “Αττικό Μετρό ΑΕ”, η οποία διοργάνωσε και ειδική εκδήλωση μάλιστα για το γεγονός.

Η αρχή έγινε από τον υπό κατασκευή σταθμό «Συντριβάνι», όπου οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με μουσικές από το συγκρότημα «Batala Salonica». 

Στη συνέχεια, η εορταστική πομπή κατευθύνθηκε στην συμβολή της οδού Αγίας Σοφίας με την Εγνατία, όπου στη διάρκεια της φωταγώγησης ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, και κάτι αντίστοιχο έγινε και στο τρίτο εργοτάξιο του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.

«Θέλουμε να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο ότι το μέτρο προχωρεί με γοργούς ρυθμούς. Είναι η πρώτη φορά που το έργο έχει σαφές χρονοδιάγραμμα, τελειώνει το 2020. Τα Χριστούγεννα του 2020 θα κυκλοφορούμε με το μετρό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος. Οι γερανοί θα παραμείνουν φωταγωγημένοι μέχρι την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου, στις 7 Ιανουαρίου.

TAGS: