Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Η Ρωσία δεν συμβάλει στην άσκηση πίεσης στη Βόρεια Κορέα

Ντόναλντ Τραμπ: Η Ρωσία δεν συμβάλει στην άσκηση πίεσης στη Βόρεια Κορέα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σήμερα επειδή η Ρωσία, όπως υποστηρίζει, δεν συμβάλει στις προσπάθειες της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου να ασκήσουν πίεση στη Βόρεια Κορέα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σήμερα επειδή η Ρωσία, όπως υποστηρίζει, δεν συμβάλει στις προσπάθειες της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου να ασκήσουν πίεση στη Βόρεια Κορέα για να διακόψει τα στρατιωτικά προγράμματά της.

"Η Κίνα βοηθάει, η Ρωσία δεν βοηθάει", συνόψισε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. "Θα θέλαμε να βοηθάει η Ρωσία", είπε, μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν με αντικείμενο τη Βόρεια Κορέα.

Ο Ρώσος πρόεδρος "είπε πολύ ευγενικά πράγματα για όσα έχω κάνει για τη χώρα όσον αφορά την οικονομία και είπε επίσης αρνητικά πράγματα για ό,τι συμβαίνει αλλού", συνέχισε ο Τραμπ. 

"Αλλά το βασικό θέμα ήταν να αναφερθούμε στη Βόρεια Κορέα επειδή θα θέλαμε τη βοήθειά του για τη Βόρεια Κορέα", επέμεινε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments