Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Η λέξη “δέσμευση” είναι παντελώς άγνωστη για τον Αλέξη Τσίπρα

Νέα Δημοκρατία: Η λέξη “δέσμευση” είναι παντελώς άγνωστη για τον Αλέξη Τσίπρα
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα όσα ισχυρίστηκε από τις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την "αδιαπραγμάτευτη δέσμευση" του Κυριάκου Μητσοτάκη να μειώσει τους φόρους.

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε με αιχμιρο τρόπο τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στις Βρυξέλλες, μέσω των οποίων σχολίασε τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τους φόρους.

"Σύμφωνα με το λεξικό δέσμευση σημαίνει "η ανάληψη της ευθύνης να τηρήσει κάποιος τις υποσχέσεις του". Όλοι οι Έλληνες ξέρουν πια ότι η λέξη αυτή είναι παντελώς άγνωστη στον κ. Τσίπρα. Για να τον βοηθήσουμε να καταλάβει, είναι η ακριβώς αντίθετη από τη λέξη "kolotoumba" που ο κ. Τσίπρας κατόρθωσε να εγγράψει στο παγκόσμιο λεξικό”, τόνισε, σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας από τις Βρυξέλλες είχε εξαπολύσει επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις του κ. Μητσοτάκη και τη δέσμευσή του περί μείωσης φόρων.

«Η μόνη αδιαπραγμάτευτη δέσμευση του κύριου Μητσοτάκη σε σχέση με το πρόγραμμά του και τις προθέσεις του είναι ότι σκοπεύει να κόψει μισθούς και συντάξεις και κάνει μαζικές απολύσεις, ότι θα λεηλατήσει ό,τι απέμεινε από το κοινωνικό κράτος και ό,τι καταφέραμε να ξαναστήσουμε εμείς», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτές είναι οι πραγματικές προθέσεις του κ. Μητσοτάκη. Και με αυτό τον τρόπο μπορεί να καταφέρει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα για να να μειώσει τους φόρους, για τα υψηλά εισοδήματα, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments