Αθλητισμός

Απίθανη δήλωση Ουάρντα: Ατρόμητος όπως… Λίβερπουλ

Απίθανη δήλωση Ουάρντα: Ατρόμητος όπως… Λίβερπουλ
Απίστευτος Ουάρντα και εκτός γηπέδου. Είπε ότι ο Ατρόμητος θέλει το πρωτάθλημα και αποκάλεσε τον Ατρόμητο... Λίβερπουλ.

Γιουρόπα Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ ή ακόμα και… πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο ονειρεύεται ο Αμρ Ουάρντα, που μίλησε από καρδιάς στην "Ώρα των Πρωταθλητών", αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του ακόμα και για συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας!

Αναλυτικά είπε για:

Τον Σαλάχ: "Ο Σαλάχ είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και συγκάτοικός μου στην εθνική ομάδα, του εύχομαι τα καλύτερα. Παίζει στη Λίβερπουλ, εγώ στον Ατρόμητο, ίδιες ομάδες! Πάω βήμα βήμα και δουλεύω σκληρά".

Τη νίκη στην Κέρκυρα: "Το ίδιο έγινε και στον Πλατανιά, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός φέτος, είμαστε οικογένεια με πολλούς καλούς παίκτες. Ο στόχος είναι να είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ δεν ξέρεις, η Λέστερ το έκανε στην Αγγλία…".

Τον Βασιλακάκη: "Ο Βασιλακάκης έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ, είναι πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, κάθεται μετά το φινάλε και δοκιμάζει το πόδι του".

Τον Γιαννιώτη: "Ο Γιαννιώτης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, αν συνεχίσει έτσι μπορεί να σταθεί και εκτός Ελλάδας".

Την κάρτα στον πανηγυρισμό που εκνεύρισε τον Κάναντι: "Ήταν δύσκολο ματς με βροχή, ξέσπασα μετά το γκολ και πήρα την κάρτα. Είδα τον διαιτητή να έρχεται προς το μέρος μου και είπα "είσαι χαζός Ουάρντα"!

Τους στόχους του Ατρομήτου: "Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι, έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες στις έδρες τους, το πρωτάθλημα είναι ένα όνειρο, είναι δύσκολο. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες".

Την Αίγυπτο και την Ελλάδα: "Θα ήθελα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας, αισθάνομαι την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα μου, θα ήθελα να είναι στο Μουντιάλ και να παίξει κόντρα στην Αίγυπτο".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments