Αθλητισμός

Ίντερ – Ουντινέζε 1-3: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ίντερ

Ίντερ – Ουντινέζε 1-3: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ίντερ
Η Ουντινέζε έφυγε με θρίαμβο από το Μιλάνο, επικρατώντας με 3-1 της Ίντερ.

Μερικές μέρες μετά την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με την Γιουβέντους, η Ιντερ κατέστρεψε ό,τι καλό είχε φτιάξει καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουντινέζε 1-3 και μπορεί να δει τους άλλους διεκδικητές του Scudetto να την προσπερνούν. 

Οι Nerazzurri έχασαν για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο Μάουρο Ικάρντι, έφτασε τα 17 γκολ σε 17 αγώνες και με 95 γκολ μπήκε στο top-10 του συλλόγου. Η Ουντινέζε είχε 5×5 ήττες στα τελευταία ματς από την Ιντερ εντός/εκτός έδρας, όμως σε αυτό το ματς έμελλέ να ‘ξεχρεώσει’. Οι Φριουλάνι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Λαζάνια, ο οποίος πήρε την πάσα πάρε-βάλε από τον Βίντμερ, που απέφυγε Σαντόν και Βαλέρο από δεξιά (0-1). 

Η Ιντερ χρειάστηκε κάτι περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα για να απαντήσει και το έκανε με τον μόνιμα on-fire, Ικάρντι, ο οποίος με βολέ αξιοποίησε τη σέντρα του Καντρέβα από δεξιά (1-1). Στο δεύτερο μέρος και το 61′ ύστερα από χρήση VAR ο Μαριάνι έδωσε το καθαρό πέναλτι για χέρι του Σαντόν και ο Ντε Πάουλ νίκησε τον σπεσιαλίστα στις επεμβάσεις, Χαντάνοβιτς, για το 1-2. 

Η Ιντερ βγήκε μαζικά μπροστά είχε δοκάρι με τον Σκρίνιαρ και ευκαιρίες που έβγαλε ο Μπισάρι, όμως εκείνη που σκόραρε ήταν η Ουντινέζε στο 77′ με τον Γιάνκτο να σερβίρει και τον Μπάρακ να κάνει το εύκολο για το τελικό 1-3.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Σαντόν (69′ Καραμό), Βεσίνο (78′ Εντερ), Μπρόζοβιτς (53′ Γκαλιαρντίνι), Βαλέρο, Καντρέβα, Πέρισιτς, Ικάρντι.

Ουντινέζε (Μάσιμο Οντο): Μπισάρι, Λάρσεν, Ντανίλο, Νόιτνικ, Βίντμερ, Μπάρκα, Φοφανά (74′ Μπεχράμι), Γιάνκτο, Αλί Αντνάν, Ντε Πάουλ (88′ Χάλφρεντσον), Λαζάνια (78′ Πέριτσα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments