Αθλητισμός

Λοντίγκιν: ”Είχα μιλήσει με Λουτσέσκου, αλλά…”

Λοντίγκιν: ”Είχα μιλήσει με Λουτσέσκου, αλλά…”
Ο Γιούρι Λοντίγκιν αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι είχε έρθει σε επαφή στην αρχή της σεζόν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στην προοπτική μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ.

O Γιούρι Λοντίγκιν της Ζενίτ είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από την Ξάνθη, το οποίο του έδωσε το ”εισιτήριο” για μια καλύτερη καριέρα.

Ωστόσο, ο Ρώσος τερματοφύλακας δεν έχει βρει φέτος τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής στη Ζενίτ, αποκαλύπτοντας σε δηλώσεις του ότι είχε συνομιλήσει στην αρχή της σεζόν με τον Λουτσέσκου, για την προοπτική του ΠΑΟΚ.

”Υπήρχαν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες. Στην αρχή της σεζόν, είχα μια συνομιλία με τον προπονητή. Είπε ότι δεν μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα, αλλά ότι με χρειαζόταν και πρόσθεσε: «Αν αλλάξει κάτι, θα το ξέρεις πρώτος». Έτσι έμεινα στην Ζενίτ.

Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι για κάτι. Αγαπώ τον Ζενίτ, αλλά δεν μου αρέσει μόνο να κάθομαι και να πληρώνομαι. Δεν μπορώ να το αντέξω αυτό. Έτσι, αν δεν παίξω, τότε πρέπει να αναζητήσω μια λύση. Από την άλλη πλευρά, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω, περιμένοντας για την ευκαιρία μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λοντίγκιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments