Αθλητισμός

Μπουτοβίνος: ”Τότε θα επιστρέψει ο Ανάκογλου”

Μπουτοβίνος: ”Τότε θα επιστρέψει ο Ανάκογλου”
Ο φυσιοθεραπευτής που έχει αναλάβει την εκγύμναση του Δημήτρη Ανάκογλου, μιλά για την περίοδο αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή του Άρη αλλά και το διάστημα στο οποίο υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

O Aλέξανδρος Μπουτοβίνος εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής στο τμήμα μπάσκετ του Άρη, ωστόσο έχει αναλάβει την εκγύμναση του Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος ανεβάζει ”στροφές” και θέλει όσο τίποτε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπουτοβίνου για την αποθεραπεία του Ανάκογλου στο Yellow Radio:

Πραγματικά ο Δημήτρης αξίζει το Όσκαρ ατυχίας, γιατί πέρα από τον τραυματισμό που είχε στα μέσα Απριλίου με την ρήξη χιαστού, ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός και για όλους τους αθλητές ανεξαρτήτου αθλήματος, είχε την ατυχία μέσα στην αποκατάσταση του να πάθει μια κάκωση στο μόσχευμα και αυτό τον πήγε λίγο πιο πίσω. Οπότε ήρθε σε εμένα ο παίκτης και σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης τον κύριο Πανταζή, καθώς και τον γυμναστή της ομάδας κ. Βίνο, αρχίσαμε μια αποκατάσταση που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.

Ο Δημήτρης έχει φάει σίδερα κυριολεκτικά, το καλό είναι ότι την περασμένη εβδομάδα κάναμε και την ισοκινητική μέτρηση και τα αποτελέσματα του είναι καλύτερα, από αυτά που είχε πριν τον τραυματισμό του, δηλαδή στην αρχή της προετοιμασίας είχε κάνει μέτρηση και είναι καλύτερη αυτή που κάναμε τώρα από αυτήν που έκανε πριν καν τραυματιστεί.

Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και κάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, γυμναστήριο, γήπεδο αποκατάστασης στην άμμο, δεν μπορείτε να φανταστείτε, ο Δημήτρης θέλει τόσο πολύ να γυρίσει και έχει βάλει τόση ενέργεια και προσπάθεια που πραγματικά δεν έχω συναντήσει σε έναν αθλητή τόση προσήλωση σε αυτό που κάνει. Πλέον τον βλέπω καθημερινά που είναι οικογένεια, όταν ξυπνάς το πρωί κάνεις προπόνηση πάει μετά με την ομάδα κάνει κάποια πράγματα τα οποία έχουμε βάλει, ξανά το απόγευμα έρχεται κάνουμε γυμναστική, είμαστε σχεδόν όλη μέρα μαζί.

Ήδη κάνει πολλά πράγματα, τα κριτήρια της επιστροφής τα πληροί, απλά εμείς δίνουμε περισσότερο χρόνο κυρίως σε θέμα ψυχολογίας, για να μπορεί ο ίδιος να μπει σε πιο δυνατές φάσεις, κάνει κάποια κομμάτια με την ομάδα στην προθέρμανση και σιγά σιγά θα αρχίσει να μπαίνει κανονικά. Μέσα Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου ο Δημήτρης θα είναι έτοιμος να ξανά φορέσει την φανέλα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments