Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται με Γιάννου, αλλά…

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται με Γιάννου, αλλά…
O Απόστολος Γιάννου παραμένει στο ''ραντάρ'' του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά υπάρχουν αρκετά εμπόδια στην υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας να αντιμετωπίσει τη δεινή οικονομική κατάσταση αλλά και την αγωνιστική κρίση, η οποία τον έχει φέρει στα χαμηλά της κατάταξης.

Το κύριο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ουζουνίδης είναι η ανυπαρξία λύσεων στην επίθεση, καθώς πλην του Μολίνς που προσπαθεί μεν, αλλά δεν είναι κλασικός φορ, οι υπόλοιποι είναι είτε φευγάτοι (Τσάβες), είτε τραυματίες (Λουτσιάνο), είτε… νεαροί (Πίσπας).Για τον λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός, με όσους πόρους του έχουν απομείνει, θα κοιτάξει να ενισχυθεί στη θέση του επιθετικού, με τον Απόστολο Γιάννου να αποτελεί την κορυφαία επιλογή στη λίστα Ουζουνίδη.

Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Κίνα, γνωρίζει καλά τον Εβρίτη τεχνικό από την κοινή τους θητεία στην Ελλάδα, αλλά οι πιθανότητες για ένα ενδεχόμενο deal δεν είναι με το μέρος του ”τριφυλλιού”. Το υψηλό κασέ του Γιάννου (1.6 εκατ.) αλλά και η φερόμενη απροθυμία των Κινέζων να καλύψουν τα έξοδα του δανεισμού του, καθιστούν την περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments