Χιμένεθ: »Σκληρή δουλειά, αυτό είναι το μυστικό μας» | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Δεκεμβρίου 2017, 15:15 16 Δεκεμβρίου 2017, 15:15

Άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την πορεία της ΑΕΚ παραχώρησε στη NOVA ο Μανόλο Χιμένεθ, με αφορμή την αναμέτρησης της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της »Ένωσης» στην κάμερα της NOVA:

Για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα: «Θα είναι ένας τιμητικός τίτλος. Αλλά το σημαντικότερο είναι στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και θα είναι μια μεγάλη χαρά, αλλά δεν θα είναι κάτι σημαντικό. Κάνουμε μια καλή σεζόν ως τώρα, μακάρι να κερδίσουμε και να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρώτου γύρου και στο τέλος της σεζόν».

Για την έφεση του εισαγγελέα κατά της τιμωρίας του: «Σέβομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Πλήρωσα για αυτή την ιστορία. Ότι και να αποφασιστεί θα το σεβαστώ. Κανείς δεν είναι τέλειος και όσοι θέλουν να συνεχίσουν να αναφέρονται σ’ αυτό μιλούν σε υπερσυντέλικο και όχι στον παρακείμενο. 


Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Το μυστικό είναι η δουλειά. Δεν βάζω μόνο 11 παίκτες. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά. Ένας παίκτης που είναι επιπέδου 6 προσπαθώ να τον κάνω του 8, του 8 να τον κάνω 10. Πραγματικά το κλειδί είναι η ευγένεια και η ταπεινότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. 

Για μεταγραφική ενίσχυση: «Η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ να δουλεύει σκληρά με τους παίκτες που υπάρχουν. Αν έρθουν κάποιοι θα το δούμε τότε. Για την ώρα πορευόμαστε με δουλειά και με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα». 


Για το ότι βρίσκεται σύμφωνα με την Μάρκα στην καλύτερη ενδεκάδα της Σεβίλλης: «Αυτό ήταν παρελθόν, τώρα είμαι πιο αργός».


Για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: «Είναι ένα φαινόμενο, καταπληκτικός. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ορίζει ποιο πρέπει να είναι το προφιλ ενός παίκτη της ΑΕΚ. Είναι ταπεινός».


Για το αν είναι η ομοιογένεια μυστικό της ΑΕΚ: «Ένας προπονητής θα είναι πάντα άδικος για κάποιους. Πρέπει να επιλέξει τους παίκτες που θα παίξουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής προς τους παίκτες. Το ίδιο και αυτοί. Όλοι όσοι μπαίνουν είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν. Προσπαθώ να μάθω πάρα πολλά πράγματα από τους προπονητές, έμαθα πολλά από τον Λουίς Αραγονές, ένας προπονητής που προσπαθούσε να έχει με όλους τους παίκτες την καλύτερη σχέση".

TAGS: