Αθλητισμός

Ζαγοράκης: ”Πρέπει να την πονάς τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος”

Ζαγοράκης: ”Πρέπει να την πονάς τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος”
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων, για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τις πιθανότητες τίτλου που έχει, αλλά και το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο ένθετο ”ΕΘΝΟΣΠΟΡ” ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πολιτικό, τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα διέπεται από λεπτές ισορροπίες, με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται να μάθει άμεσα να ζει με την πίεση του πρωταθλητισμού.

"Από τις πρώτες αγωνιστικές φάνηκε ότι το φετινό θα είναι ένα πρωτάθλημα λεπτών ισορροπιών. Η εικόνα της βαθμολογίας, άλλωστε, δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα διαπιστώναμε τις προηγούμενες χρονιές. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να μάθει να ζει με το ‘πρέπει’ που έχει ο πρωταθλητισμός. Όμως δεν γίνεται, και δεν έχει λογική, να νιώθει ότι παίζει με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε αγωνιστική, οπότε ύστερα από κάθε ανεπιτυχές αποτέλεσμα να ξεσπά κρίση. Απαγορεύεται να υπάρχει κρίση στον ΠΑΟΚ όταν στην ομάδα υφίσταται και ηγείται ο Ιβάν Σαββίδης. Πρέπει να μπει σε όλους το μικρόβιο του πρωταθλητισμού".

Για το ελληνικό στοιχείο του ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέφερε: "Το έλεγα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, το έλεγα όταν ήμουν πρόεδρος, το λέω και τώρα. Δεν ξεχωρίζω Ελληνες και ξένους. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και φοράς τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, πρέπει να την πονάς, να τα δίνεις όλα. Είναι θέμα χαρακτήρα αυτό, θέμα ανθρώπου, όχι θέμα εθνικότητας".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments