Αθλητισμός

Βίντεο, παράπονα και προσωπικές οδηγίες από Μανόλο !

Βίντεο, παράπονα και προσωπικές οδηγίες από Μανόλο !
Ο Χιμένεθ έδειξε στους παίκτες βίντεο από το χθεσινό ματς, μίλησε για την ευκαιρίες που χάθηκαν, αλλά και για τη συγκέντρωση που δεν υπήρχε στα τελευταία λεπτά

Με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ασχολήθηκαν σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στους Κιτρινόμαυρους βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι, έκανε την ανάλυσή του και επεσήμανε τα λάθη που ο ίδιος εντόπισε, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην φτάσει στη νίκη.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι «Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να τις τελειώσουμε. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτά τα ματς να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που δημιουργείς και το διαπιστώσατε αυτό. Αν είχαμε σκοράρει, θα είχαμε φτάσει σε μια νίκη με πολλά γκολ».

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στην εικόνα της ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα: «Δεν μου άρεσε καθόλου που στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάσαμε εντελώς την συγκέντρωσή μας και την τακτική μας μέσα στο γήπεδο. Δεν παίξαμε ομαδικά, δεν είχαμε ψυχραιμία, δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω. Πήγαμε σε μεγάλες μπαλιές, κάναμε κακές επιλογές και δεν καταφέραμε με σωστό τρόπο να δημιουργήσουμε συνθήκες για να σκοράρουμε».

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και προσωπικά σε παίκτες. Ανάμεσα σε άλλους στον Γκάλο είπε ότι: «Έδωσες ό,τι μπορούσες, στο μεγαλύτερο διάστημα έπαιξες όλη την πλευρά και προσπάθησες να βοηθήσεις και επιθετικά». Στον Σιμόες τόνισε: «Προς το τέλος έχασες λίγο τη θέση σου, αλλά κατέβαλες τεράστια προσπάθεια να βοηθήσεις την ομάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστείς».

Στον Βίκτωρα Κλωναρίδη είπε: «Δεν θέλω να ακούς τις αντιδράσεις της εξέδρας ή να χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Εγώ σε πιστεύω και γι’ αυτό σε βάζω να βοηθήσεις την ομάδα». Στον Αραούχο τόνισε: «Είσαι ποιοτικός παίκτης, σε πιστεύω πάρα πολύ και σε θέλω μέσα στην περιοχή για να τελειώνεις τις φάσεις. Δεν χρειάζεται να τραβιέσαι έξω».

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments