Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Πρωταθλητής χειμώνα με Μάριν!

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Πρωταθλητής χειμώνα με Μάριν!
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Το γκολ του Μάρκο Μάριν στο 63ο λεπτό ''λύτρωσε'' τον Ολυμπιακό, ο οποίος ''κεφαλαιοποίησε'' τη χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, λαμβάνοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

ΟλυμπιακόςΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Το γκολ του Μάρκο Μάριν στο 63ο λεπτό ”λύτρωσε” τον Ολυμπιακό, ο οποίος ”κεφαλαιοποίησε” τη χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, λαμβάνοντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε φροντίσει να κλείσει καλά τους χώρους προς στην εστία του, απαγορεύοντας στον Ολυμπιακό να επιτεθεί με αξιώσεις, τουλάχιστον στο πρώτο 45 λεπτό, πλην της φάσης με τον Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός σκόραρε στο 3ο λεπτό, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθώς, καθώς ο Καρίμ ήταν εκτεθειμένος.

Εν τέλει, τη λύση την έδωσε η έμπνευση του Μάρκο Μάριν, ο οποίος με ένα ”καλοζυγισμένο” σουτ εκτός περιοχής στο 63ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα, λυτρώνοντας την ομάδα του, η οποία χάρη στον Γερμανό και το γκολ του προσπέρασε την ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν στο 73ο λεπτό η προσπάθεια του Ανσαριφάρντ βρήκε το δοκάρι, στη συνέχεια έσκασε εντός γραμμής, αλλά οι διαιτητές δεν παρατήρησαν το οτιδήποτε. Πάντως, το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος δίνοντας στην ομάδα του Λεμονή μια νίκη-χρυσάφι, καθώς πλέον οι ”ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην κορυφή με 32 βαθμούς, έναν περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στα αρνητικά της ημέρας για τον Ολυμπιακό ήταν ο τραυματισμός του Σισέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά λίγο πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, δίνοντας τη θέση του στον Ζιλέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments