Αθλητισμός

Χιμένεθ: ”Όλα καλά, εκτός από το γκολ”

Χιμένεθ: ”Όλα καλά, εκτός από το γκολ”
Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην έλλειψη ενός γκολ στο ματς με τον Απόλλωνα, παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε 20 τελικές προσπάθειες στον στόχο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (0-0):

Για το τι δεν πήγε καλά: «Ο λόγος είναι ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν ο Λάζαρος και ο Γαλανόπουλος. Να πω τι δεν πήγε καλά… Είχαμε 20 σουτ στον στόχο και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της διαιτησίας: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, είναι πολύ δύσκολονα σφυρίζεις. Οταν μια ομάδα προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να κάνει καθυστερήσεις πάντως, δεν κερδίζει κανείς τίποτα αν ο τερματοφύλακας πάρει μια κάρτα στις καθυστερήσεις…».

Για το πώς πρέπει να διαχειριστεί η ΑΕΚ αυτή την γκέλα: «Επρεπε να βάλουμε ένα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βάλουμε ένα γκολ. Αυτό που έκανε η ομάδα σήμερα ήταν να κυκλοφορήσει την μπάλα, να κάνει πολλές φάσεις, να κερδίσει 13 κόρνερ… Εγώ είμαι ικανοποιημένος σήμερα παρά το γεγονός ότι δεν νικήσαμε. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα για να νικήσουμε στο επόμενο ματς, το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ σήμερα. Ευκαιρίες κάναμε, παίζαμε με τέσσερις επιθετικούς στο τέλος, αλλά γκολ δεν βάλαμε».

Για το αν ο Μασούντ είναι παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ: «Σκέφτομαι μόνο τους παίκτες που έχουμε, μακάρι να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε και θα μιλήσω μόνο για τους παίκτες που ανήκουν στην ΑΕΚ. Ο Μασούντ δεν ανήκει στην ΑΕΚ και δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, θα ήταν έλλειψη σεβασμού σε πολλά άτομα».

Για το αν εκνεύρισε την ΑΕΚ ο Απόλλωνας: «Θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω πως κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ως το 70′ προσπαθώντας, αν και δεν το καταφέραμε, να σκοράρουμε. Υπήρξαν στιγμές, όμως, που έγιναν μεγάλες μπαλιές, σέντρες, γεμίσματα και αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments