Ελλάδα

Ταγίπ Ερντογάν: Η ΕΛΑΣ ανακάλυψε σχέδιο δολοφονίας του στην Ελλάδα

Ταγίπ Ερντογάν: Η ΕΛΑΣ ανακάλυψε σχέδιο δολοφονίας του στην Ελλάδα
Επίθεση εναντίον του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, φέρεται πως σχεδίαζαν τα μέλη της DHKP-C που συνελήφθησαν σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το σχέδιο για τη δολοφονία του Ταγίπ Ερντογάν, από την DHKP-C, αποκαλύφθηκε μέσω σχεδίου που βρισκόταν σε τετράδιο που βρέθηκε σε κρυσφήγετο της οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σχεδιάγραμμα-σκαρίφημα για επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου με εκτοξευτές ρουκετών, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες μολότοφ.

Μάλιστα, στο σκαρίφημα ο πρόεδρος της Τουρκίας κατονομάζεται ως «Σκορπιός» και περιλαμβάνει επίθεση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να αναφέρεται το σημείο όπου θα γινόταν η δολοφονική ενέργεια. 

Ονομασία της επιχείρησης ήταν «Σκορπιός».Αναλυτικότερα, στο σκαρίφημα ο κ. Ερντογάν ονομάζεται «Σκορπιός», ενώ η επίθεση φαίνεται να πραγματοποιείται από δύο πλευρές του αυτοκινήτου που μεταφέρει τον τούρκο Πρόεδρο, ενώ υπάρχει και άλλη ένοπλη ομάδα που θα χτυπούσε στην πίσω πλευρά της πομπής, σαν ομάδα επικάλυψης-χωρίς ωστόσο από την περιγραφή και το αναλυτικό σχέδιο των τούρκων ενόπλων να προκύπτει με σαφήνεια το σημείο όπου θα γινόταν η δολοφονική ενέργεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments