Όλγα Γεροβασίλη: Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Δεκεμβρίου 2017, 17:21

"Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει μπερδέψει τον κυνισμό και την αναλγησία με την ειλικρίνεια", τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του κόμματός του.

"Σε σημερινές του δηλώσεις αποκαλύπτει, για ακόμη μια φορά, την απέχθεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών προς κάθε τι δημόσιο. Και την τεράστια απόσταση της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ από τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, συμπληρώνοντας ότι:

 "Ο κ. Μητσοτάκης ούτε λίγο ούτε πολύ διεκδικεί για τον εαυτό του ρόλο πρωθυπουργού-δημοπράτη, δηλώνοντας δημόσια την πρόθεσή του να εκχωρήσει τη δημόσια παιδεία, υγεία, εποπτεία και διοίκηση με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά. Εκχωρώντας δομές, ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες –μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους– σε ιδιώτες".

"Ας καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι το κράτος και ο δημόσιος χαρακτήρας του στήθηκαν βήμα-βήμα, διαχρονικά, με αγώνες, οράματα, κόπους και θυσίες του λαού μας" συνεχίζει η ανακοίνωση του υπουργείου που καταλήγει: "Δεν είναι φιλέτο προς πώληση. Δεν είναι ευκαιρία για αύξηση του ύψους των λογαριασμών κάποιων σε φορολογικούς παραδείσους".

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να μειώσουμε φόρους επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

TAGS: