Αθλητισμός

«Έκλεισε» Ρόντρι για το καλοκαίρι η Ατλέτικο (vids)

«Έκλεισε» Ρόντρι για το καλοκαίρι η Ατλέτικο (vids)
Την πρώτη της μεταγραφή για το ερχόμενο καλοκαίρι πραγματοποίησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, «κλείνοντας» τον ταλαντούχο μέσο της Βιγιαρεάλ, Ροντρίγκο Ερνάντεθ, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ρόντρι αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ισπανικού ποδοσφαίρου, γι’ αυτό άλλωστε διεκδικούσε την υπογραφή του μεταξύ άλλων και η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» κινήθηκαν άμεσα για τον 21χρονο χαφ, ο οποίος θα παραμείνει στο «κίτρινο υποβρύχιο» μέχρι και το καλοκαίρι του 2018, ώστε να μετακομίσει εν συνεχεία στο «Wanda Metropolitano».

Η μεταγραφή του διεθνούς με τα μικρά κλιμάκια της εθνικής ομάδας της Ισπανίας υψηλόσωμου (1.90 μ.) αμυντικού μέσου θα κοστίσει στην Ατλέτικο 25 εκατομμύρια ευρώ, με τα 20 απ’ αυτά να δίνονται μπροστά και τα υπόλοιπα 5 σε δόσεις.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, με το σκεπτικό πως ο Τιάγκο έχει «βαρύνει» αρκετά, ενώ ο Γκάμπι βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία και ο Αουγκούστο Φερνάντες αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής και φυσικής κατάστασης.

Δείτε τον Ρόντρι αγωνιζόμενο με τη Βιγιαρεάλ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments