Αθλητισμός

Παπαθεοδώρου: ”Ήταν θέμα χρόνου ν’ αλλάξει το παιχνίδι μας”

Παπαθεοδώρου: ”Ήταν θέμα χρόνου ν’ αλλάξει το παιχνίδι μας”
O προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τον ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στη Basket League:

Για την εξέλιξη του ματς: ‘‘Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι νικήσαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ όμως έχουμε δει τα αποτελέσματα της δουλειάς μας τον τελευταίο μήνα και όχι μόνο το Σάββατο. Ίσως άνηκε περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα λόγω της έκτασης του σκορ αλλά αν πάρουμε τα τελευταία ματς ένα προς ένα θα δούμε ότι ακόμα και σε ήττα η ομάδα παίζει καλύτερα, οργανωμένα και έχει στοιχεία που για εμάς είναι σημαντικά. Χρειαζόταν και χρειάζεται χρόνο αφού ουσιαστικά πριν 15 μέρες κάναμε όλοι μαζί προπόνηση. Εξελίχθηκε έτσι το ματς γιατί παίξαμε για 40 λεπτά με συγκέντρωση και πήραμε από κάθε παίκτη αν όχι το μέγιστο τότε σίγουρα ένα καλό επίπεδο. Ήμασταν εύστοχοι στο μακρινό σουτ που είναι ένα σημαντικό στοιχείο για κάθε ομάδα. Ήμασταν πολύ καλή και στην περιφερειακή άμυνα εκεί που θέλαμε να επιμείνουμε στον Γκριν, τον Χάρις και τον Σάκοτα”

Για την παρουσία επτά Ελλήνων παικτών στο rotation: ”Το πρώτο μας πλάνο ήταν με τον Κατσίβελη που είχε κάτι άλλο στο μυαλό του το καλοκαίρι. Δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους τραυματισμούς έπρεπε να ψάξουμε εσωτερικά βρούμε χημεία”.

Για την φιλοσοφία του: ”Το να παίξεις γρήγορα δεν σημαίνει απαραίτητα να σκοράρεις στον αιφνιδιασμό. Το γρήγορο δεν το καταφέραμε για ενάμιση μήνα όμως στο τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει δημιουργία, έχει εκτέλεση, έχει υψηλό σκορ χωρίς συγκεκριμένους πρωταγωνιστές. Μοιράζεται η μπάλα και αυτό γεμίζει αυτοπεποίθηση όλων των παιδιών”.

Για τον στόχο της τετράδας: ”Εμείς είχαμε οριοθετήσει τους στόχους μας με βάση τι θέλουμε εμείς, όμως στόχους βάζουν και οι αντίπαλοι. Βρισκόμαστε στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος και είναι ακόμη πολύ ανοιχτό το τι θα διεκδικήσουμε. Η πραγματικότητα λέει πως υπάρχουν ομάδες όπως ο Προμηθέας όπως και το Λαύριο που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία. Το που θα βρεθούμε στο τέλος θα φανεί από την συνέχεια, από την συνέπεια μας και το πόσο θα βελτιωθούμε. Εμείς δείχνουμε βελτίωση και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments